Redesign entrance / Walchwil

A very normal, somewhat boring front door! Through a redesign, we create an all new character.

Previous Work
  • Links
  • _A_01_gr.jpg" rel="prettyPhoto[gallery]" title="The old concrete paving stones are removed.">Previous Work
  • Links
  • jpg" alt="" /> Previous Work
  • Links
  • _A_02_gr.jpg" rel="prettyPhoto[gallery]" title="The construction work is well underway. Manholes, drainage and electrical cables are laid.">Previous Work
  • Links
  • jpg" alt="" /> Previous Work
  • Links
  • _A_03_gr.jpg" rel="prettyPhoto[gallery]" title="We decided to plant bamboo.">Previous Work
  • Links
  • jpg" alt="" /> Previous Work
  • Links
  • _A_04_gr.jpg" rel="prettyPhoto[gallery]" title="Block steps lead from the “Runkies”-surface.">Previous Work
  • Links
  • jpg" alt="" /> Previous Work
  • Links
  • _A_05_gr.jpg" rel="prettyPhoto[gallery]" title="The planting after a few months in the full green.">Previous Work
  • Links
  • jpg" alt="" />

    Back to projects overview